Ontmoet de haarstylisten van dé kapsalon in Joure

Bij onze kapsalon in Joure werken vier gediplomeerde haarstylisten, die zich met hart voor haar inzetten. Annet Hofma, Tjitske Mulder-Hettema en en Nienke Stelma zetten zich elke dag in om te zorgen dat dames én heren met een goed gevoel de deur van onze kapsalon in Joure uitlopen. Wij stellen ons graag aan jou voor!

annet hofma

Annet Hofma

Annet is de eigenaresse en drijvende kracht achter Le Salon Hairstyling. Na jarenlang als Topstylist in Heerenveen te hebben gewerkt, opende zij in 2001 haar eigen zaak.

“Met de juiste collega’s om mij heen wil ik onze klanten een goed gevoel geven. Een fijne werksfeer is essentieel en daar streef ik elke dag weer naar samen met de mensen om mij heen. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends en stelt een persoonlijk advies voorop. Wij zijn blij als onze klanten dat ook zijn.”


tjitske

Tjitske Mulder-Hettema

Tjitske is haar kapperscarrière begonnen in Leeuwarden. Daarna werkte ze bij een gerenommeerde dames- en herensalon in Groningen om daar de fijne kneepjes van het vak eigen te maken.

“Bij een supertrendy kapperszaak heb ik trainingen van internationale topkappers gevolgd. Ook heb ik zelf trainingen gegeven aan vakgenoten. Ik vind het prachtig om jonge talenten op te leiden. Mensen zien mij vaak als een gedreven en vakbekwame Topstylist met een nuchtere Friese touch.”


Nynke

NIENKE STELMA

Nienke is onze jonge en zeer enthousiaste leerling kapster. Ze heeft haar hele jeugd gewijd aan de schaatssport en schaatste bij de jeugdselectie.

“Toch ligt mijn hart bij haar. Ik wil graag een van de beste worden. Door collega’s word ik gezien als een leergierige jonge dame, vriendelijk en gedreven. Ik word in de salon door het team opgeleid en help met alle hand-en-spandiensten.”


Onze specialiteiten

Knippen, kleuren en extensions plaatsen: dat is waar wij ons met name mee bezighouden. Ook zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van hoofdhuidproblemen.

Specialiteiten

Maak direct een afspraak

Onze haarstylisten staan voor jou klaar!