De start als kapper in Joure

Annet Hofma is de kapper in Joure, die Le Salon Hairstyling in 2001 openende. Voordat ze met de kapsalon begon, werkte zij ruim zes jaar voor een werkgever. Zij heeft daardoor ervaring opgedaan als werknemer en ondertussen ook als werkgever. Zo is het haar gelukt om een team van enthousiaste haarstylisten bij elkaar te brengen en Le Salon Hairstyling een begrip in Joure te maken.

Het belangrijkste doel van de kapper in Joure is dat dames en heren na de behandeling gelukkig de deur uitlopen. Voorzien van een goed advies over haar en verzorgings- en stylingsproducten. Het haar en de gezichtsvorm leggen de basis voor het kapsel dat wordt gecreëerd; de kniptechniek wordt hier vervolgens op aangepast. Als er sprake is van hoofdhuidproblemen of speciale wensen, dan geven onze haarstylisten een onderbouwd advies. Zo kan Annet met haar team altijd de kwaliteit bieden die zij zo belangrijk vinden. Le Salon Hairstyling laat je stralen!

Ontmoet ons team

Openingstijden

Le Salon Hairstyling heeft vaste openingstijden. In overleg is het ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Openingstijden

In onze kappersstoel

Ontmoet onze haarstylisten

Bij Le Salon Hairstyling kun je altijd rekenen op persoonlijk advies over je haar en de producten die jou goed ondersteunen. Onze gediplomeerde haarstylisten stellen zich graag aan je voor.

Ontmoet onze haarstylisten

Maak direct een afspraak

Onze haarstylisten staan voor jou klaar!